))
Zeer geslaagde transformatie

Een heel mooi voorbeeld van een transformatie van een schuur. Alles is met veel zorg aangepakt wat een hele speciale ruimte met circa 300 m2 woonoppervlakte heeft opgeleverd. De foto's vertellen het verhaal

LEES MEER »


Vraagprijs: € 309.000,=
verkocht

Zeer geslaagde transformatie

Een heel mooi voorbeeld van een transformatie van een schuur. Alles is met veel zorg aangepakt wat een hele speciale ruimte met circa 300 m2 woonoppervlakte heeft opgeleverd. De foto's vertellen het verhaal

Kenmerken
Referentie:
574
Plaats:
Meilhards
Afstand tot dorp:
Circa 5 km
Ligging:
In/bij gehuchtje
Grondoppervlakte:
Circa 13.396 m²
Type:
Speciaal object
Bouwperiode:
Tussen 1900 en 1950
Renovatie:
Omstreeks 2017
Woonoppervlakte:
Circa 300 m²
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Sanitair:
Aantal badkamers : 3
Badkamer(s) met :
  • Bad
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
Apart toilet
Nutsvoorzieningen:
Water
Elektra
Riool:
Septictank (conform)
Verwarming:
Houtkachel(s)
Bijgebouwen:
Aantal schuren : 1
Berging
Overige voorzieningen:
Waterput
Vraagprijs:
€ 309.000,=
(inclusief makelaarscourtage)
Energie
)

Meilhards


Meilhards is een dorpje met een gemeentehuis, depot-de-pain en een bar-restaurantje voor een daghap of een aperatiefje. Voor de boodschappen bent u aangewezen op het nabijgelegen Chamberet, dat voorziet in alle noodzakelijke voorzieningen zoals een bakker, supermarktje, diverse restaurantjes etc. Hetzelfde geldt voor het nabijgelegen Masseret. Een grote supermarkt vindt u in Uzerche, dat op ongeveer 20 minuten rijden afstand ligt.
360⁰ video
Sommige woningen hebben al een 360⁰ video. Hierdoor kunt u een goed beeld krijgen van het object. U kunt de camera ronddraaien met de pijlen links boven in het scherm. Als u het beeld op pauze zet, kunt u de camera ronddraaien om een ruimte goed te bekijken.


Diensten
Wij bemiddelen bij de verkoop van woningen in het hart van de Limousin. Het aanbod varieert van bouwgrond, eenvoudige huisjes, fraaie boerenhoeves tot kastelen. Ook helpen wij u graag bij andere zaken aangaande uw (toekomstige) 2e huis in Frankrijk.


Zoekarrangement
Om voor u het zoeken naar uw 2e huis in Frankrijk zo aangenaam mogelijk te maken, hebben wij een zoekarrangement samengesteld. U verblijft in een charmante chambre d'hotes of een gîte als u meer vrijheid en privacy verlangt. Maar ook kunnen we u een aantal restaurantjes in de omgeving aanraden. Wij kunnen er alvast een tafeltje voor u reserveren Al met al een ideale en gezellige manier om meer over de bewoners en deze streek te weten te komen.


Contact
Heeft u vragen over het getoonde aanbod, onze diensten, het zoekarrangement of over het leven in de Limousin, schroomt u niet om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen via het contactformulier of per telefoon op nummer +33 (0)5 55 78 28 84.


Ervaringen
Vele kopers zijn u al voor gegaan. Soms na een lange zoektocht, soms na het bezichtigen van enkele woningen. In ieder geval betekent de aankoop vaak een realisatie van een jarenlange droom. Op de pagina ervaringen kunt u lezen over de zoektochten met ups en downs van kopers die (uiteindelijk) via ons geslaagd zijn.


Limousin
Door haar heuvelachtige karakter en haar prettige klimaat leent de Limousin zich uitstekend om actief bezig te zijn. De kleine kronkelige weggetjes door kleine gehuchtjes waar niet of nauwelijks een auto rijdt, maar ook de bossen, lenen zich voor een mooie wandeltocht of fietstocht. Ervaar de rust, de geuren en de kleuren van dit prachtige landschap.